perjantai 6. heinäkuuta 2012

Kysymyksistä

Heippa! Te jotka olette joskus lähettäneet minulle sähköpostia olette ehkä huomanneet, ettei vastausta viesteihin tule kovinkaan nopeasti. Blogissa esillä oleva sähköpostiosoite ei ole mulla kamalan aktiivisessa käytössä ja unohdan tarkistaa mailit kyseisestä mailista aika usein. Suosittelen siis että kirjoitatte kaikki blogiin ja Ruotsissa opiskeluun liittyvät kysymykset blogin kommenttikenttiin, varsinkin nyt kun blogin kommentointi ei vaadi enää rekisteröitymistä. Kerään kysymyksiä ja krjoitan vastauksia kysymyksiin blogiin luodulle opiskelusta kertovalle teemasivulle.

Erään mailiin vastatessani selvitin muuten, että haku kevät lukukaudelle alkaa 17.9 ja loppuu 17.10

3 kommenttia:

  1. Kiinnostaisi tietää, että millaisilla papereilla aikanaan pääsit sisään? Hyvä päättötodistus voi nimittäin merkitä eri ihmisille eri asiaa.. Itselläni on vähän alle ysin keskiarvo ja E:n paperit joten mietin että uskallanko edes haaveilla sisäänpääsystä, kun netistä sisäänpääsyrajoja on aika hankala löytää (ainakin minusta :D) Hauskaa kesää!

    VastaaPoista
  2. Heippa! Omat paperini ovat olleet samaa luokkaa eli YO tulokset E:tä ja M:ä ja keskiarvo vajaa ysi. :) Sisäänpääsystä voi hyvin haaveilla ja mahdollisuuksia päästä sisään on. :)

    VastaaPoista
  3. Ihanaa, tuntuu että nyt voin taas hengittää! :) Ruotsiin hakeminen nousi yllättäen ykkösvaihtoehdoksi tässä kesän aikana, mutta sitten aloin epäillä mahdollisuuksiani. Nyt pitää vaan alkaa ottamaan enemmän asioista selvää ennen syksyn hakua! Kysyn vielä, että kun lähetit todistukset, niin tarvitsiko sinun käännättää niitä ruotsin kielelle jossain? Mietin että voisiko sen hoitaa vanhassa lukiossa, koska en usko että niitä voi sellaisinaan suomenkielisinä lähettää..

    VastaaPoista