sunnuntai 30. syyskuuta 2012

Illan viettoa Lindhalilla

European Law Students Association (ELSA) Göteborg tekee yhteistyötä asianajotoimisto Lindahlin kanssa ja oltiin torstaina viettämässä iltaa 30 yhdistyksemme jäsenen kanssa Lindahlin toimistolla. Iltaan kuului rupattelua, herkullista ruokaa ja musiikkivisa. Totesin että kahden vuoden Ruotsissa asuminen ei todellakaan tuo voittoa ruotsalaisiin kesähittein keksittyvässä musiikkivisassa. Voiko kukaan ruotsalainenkaan tietää vastausta kaikkien kesäpoppirynkytysten esittäjiä ja esitysvuosia koskeviin kysymyksiin? Ilta oli kaiken kaikkiaan mainio ja onnistunut, mutta komeista, kauniista ja fiksuista ihmisistä koostunut toimiston henkilökunta sai ihon melkein kananlihalle. Täydellisyyttä tavoitteleva toimisto oli selkeästi saavuttanut tavoitteensa - työporukka muistutti täydellisyydessään melkein amerikkalaisen lakisarjan näyttelijäkaartia. Onneksi me opiskelijat sekotimme hiukan pakkaa ja toimme mukanamme hiukan epätasapainoa juristien arkeen.







2 kommenttia:

  1. Tulin juuri lukijaksi ja koska itse suunnittelen palaamista taas Ruotsiin, kiinnostaa nämä sinun kirjoitukset kovasti. Ei muuta kuin postauksia vain, täällä odotellaan! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva Jonna, että olet liittynyt lukijaksi. Uusimmasta blogitekstistä selviää, että miksi blogin puolella on ollut hiljaista. :D Sen verran tästä kirjoittelusta kuitenkin tykkään, että eiköhän tämä kirjoittelutahti tästä muutu tiuhemmaksi. Toivotan sut tervetulleeksi niin blogin pariin kuin takaisin Ruotsiinkin!

      Poista