tiistai 11. kesäkuuta 2013

Kiinnostaako Göteborgissa opiskelu?

Jos opiskelu tai muu vakavamielinen käyskentely Göteborgissa kiinnostaa, löytyy tietoa kyseisestä aiheesta sivulta:

http://goteborginsuomalaisetnuoret.wordpress.com/

Kannattaa tutustua myös Göteborgin suomalaisten nuorten Facebook-sivuun: https://www.facebook.com/groups/170410072979903/ tai Göteborgin suomalaiset nuoret

4 kommenttia:

  1. Onpa hauskaa sattumalta eksyä toisen ELSAlaisen blogiin. Tervetuloa Turkuun! Sinulla on ihana tapa kirjoittaa kuvaavia ja ajatuksia herättäviä kirjoituksia.

    VastaaPoista
  2. Moi! Hei löysin tämän sinun blogin äskettäin ja huomasin, että opiskelet Göteborgissa oikeustieteitä. Olen todella kiinnostunut opiskelusta Göteborgin yliopistossa. Olen myös oikeustieteiden opiskelija ja olen kiinnostunut vaihtovuodesta tai sitten ihan maisteriopinnoista. Olisi kiva jos voisit vastailla joihinkin minua askarruttaviin kysymyksiin :) ? Olisi muutenkin kiva tietää millainen paikka se on asua!Voisko sulle laittaa sähköpostia tai jotain vastaavaa?

    VastaaPoista
  3. Moikka. Voit laittaa mulle viestin tähän kommenttikenttään ja mainita, että en julkaise sun viestiä. Viestit ei siis postaudu suoraan blogiin vaan tulee mun valvottaviksi ensin. Laita viestiin vaikka sun maili tai Facebook nimi niin laitan sulle viestiä takaisin. :)

    VastaaPoista
  4. Moikka! puhuitko sujuvasti ruotsia kun menit tohon koukuun?:)

    VastaaPoista