tiistai 8. toukokuuta 2012

Göteborgin jengin Hesan valloitus!

Ollaan pistetty kavereiden kanssa vuokra-anomus vetämään Facebookissa Oikotielle. Samaa vuokrakämppää hakee aikas moni muukin, joten jokainen "suosittelija" Facebookin puolella on meidän kesämme kannalta eduksi. Kysymyksessä on siis Nyt-liitteen ja Oikotien kampanja, jossa vuokrakämppä Helsingin keskustasta annetaan sille, joka arvan kautta valikoituu 10 eniten ääniä saaneen joukosta kesävuokralaiseksi. Perustettiin kavereiden kanssa meidän hakemukselle ihan oma eventikin Facebookissa, mutta nyt kun paikka top 10:ssa on vain muutaman äänen päässä, on aika koventaa panoksia ja kirjoittaa asiasta myös blogiin.

Äänestäkäähän nyt kaikki minulle, Rosalle, Tuulialle, Julialle ja Riikalle asunto Helsingistä sillä oikea porukka asumaan talossa on Göteborgin jengi! Auttakaa meitä ressukoita! Julialle on tarjottu töitä valtiolta saakka, mutta tähän diiliin ei sisältynyt asuntoa tiiliseinien sisäpuolella. Ministeriön palavereihin ei sovi mennä sillan alla nukutun yön jälkeen, joten Julia on vakavasti asunnon tarpeessa. TamppeReelta kaRanneen Costa Riikkan ensimmäinen HESAkesä myöskin nääs tuhoutuu jos ei ole kattoa päänpäällä. Lappeenrannan vahvistuksemme Tuulia on tulossa stadinslangin kielikurssille ja tähän mennessä asuntoa on tarjottu vain Korsosta. Korson kieli ei ole meriitti edes Göteborgin ruotsinsuomalaispiireissä, joten tyttö on saatava ehdottomasti stadin sydämmeen. Rosa puolestaan tarvitsee kunnon akkujen latauksen rankan opiskelurupeaman jälkeen ja minä tulen hulluksi seksuaalineuvojaksi kouluttautuneen äitini kanssa jos joudun jakamaan aamiaispöytäni opinnoista innostuneen mutsini kanssa.

Äänestäkää meitä koska me tarvitaan koti!


 Äänestämään TÄSTÄ

Äänestäminen tapahtuu Oikotien Facebook sivuilla, jossa äänestääkseen tulee tykätä myös Oikotien Facebook sivustosta. Meidän hakemuksen löytää nimellä Göteborgin jengi ja toivotaan oikein kunnon ryntäystä vaaliuurnille. Tässä vielä tulevat hesavuokralaiset.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti