tiistai 24. huhtikuuta 2012

Kuulumisia

Palasin jälleen lenkiltä ja olen aivan euforiahumalassa. Koko kehoa kivistää ja ihon alla paistuu, kun pyristelin viimeisetkin energiahiukkaset kehosta lenkkipolulle. Vielä ei voi sanoa, että parin viikon päästä juostava Göteborgs Varvet menisi kuin vettä vain, mutta ainakin olen taas löytänyt rakkaan juoksuharrastuksen pariin.

Teen tällä viikolla ryhmätyötä oikiksen ekalla olevien opiskelijoiden kanssa. Skippasin kyseisen ryhmätyön viime vuonna, joten  saan täydentää opintojani tänä vuonna. Onni onnettomuudessa, että ryhmätyön tekeminen sattuu vasta tälle vuodelle, sillä ryhmätyö päättyy työmme esittellyyn Ruotsin suurimman (tai toiseksi suurimman, riippuu keneltä kysytään) asianajotoimiston edustajalle heidän tiloissaan Vingen toimistolla. Tehtävänämme on tehdä niin sanottu Due Diligence -katsaus eli käydä läpi erään yrityksen kaikki asiakirjat ja dokumentit ja sen jälkeen esitellä havaintomme asiakasyrityksellemme. Asiakasyritys päättää havaintojemme perusteella tuleeko yritys ostamaan tarkastamaamme yrityksen. Aloittelevien juristien työ pyörii aika paljon due diligence - tarkastusten ympärillä, joten on mukavaa päästä testaamaan omia taitojaan tehtävissä, joissa mahdollisesti pyörii myös jatkossa. Tämä oli siis asia josta kerroin olevani "kännissä" tänään.

Kaiken kaikkiaan on tänään ollut oikein kiva päivä. Aurinko on paistanut, ensi viikolla on vappua ja mun ystäväni Göteborgin reissu lähestyy. Voisi mennä huonomminkin.


 Otin hiukan kuvia mun puhelimella Handelshögskolanin edestä toissapäivänä
Kevät

2 kommenttia:

  1. Tsemppiä treenaamiseen! Ulos on kyllä ihana lähteä varsinkin hyvällä säällä. Itsekin oon miettinyt tota puolimaratonia, harmi vaan että HCR juostaan jo toukokuun alussa, että en siihen oikein enää tänä vuonna kerkeä. Mutta tavallaan on kivempi treenata kun on joku tietty tavoite :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, tuo ulkona lenkkeily on kyllä koukuttavaa hommaa. Tavoitetta kohti juokseminen helpottaa juoksurutiinin muodostamista, mutta toisaalta juoksemisesta voi tulla silloin myös stressiä. :D

      Ensivuonna voisi tulla sinne Helsinkiin juoksemaan :D

      Poista