sunnuntai 11. maaliskuuta 2012

Koskaan ei saa luovuttaa ja sillai...

Hups! Kävin äsken kurkkaamassa hiukan opintotuloksiani. Huomasin sitten, että olin päässyt kuuden opintopisteen ympäristöoikeudententin läpi, vaikka tentin kirjoitettuani painelin lähes suoraan ilmoittautumaan uusintatenttiin. Tulokset tentistä julkistettiin jo viikko sitten, mutta uusintatentiin ilmoittautuneena en ollut vaivautunut katsomaan tuloksia. En ehtinyt tentissä vastaamaan edes kaikkiin kysymyksiin, joten pisteitä ei ole voinut tulla paljoakaan enempää kuin alaraja sallii. Voivottelun ja jossittelun sijasta taidan keskittyä kuitenkin enemmän siihen iloiseen tietoon, ettei edessä olekaan elokuun uusintatenttiä. Bileet! Voin keskittyä täysin rinnoin prosessioikeuden KIEHTOVAAN* maailmaan!

*prosessioikeus on tylsintä mitä olen opintojeni aikana lukenut

9 kommenttia:

  1. Hei onnea tenttituloksesta! Mä katsoin tässä sen paljonpuhutun jakson ja a) se pappi oli ihan järkky, b) se nainen hymyili max 5 kertaa koko jakson aikana ja c) se kuolinpäivätilanne oli tosiaan loistava.
    Ah mitä viihdettä!

    VastaaPoista
  2. Parasta viihdettä! Pappi oli varmaan istunut kotona käsi poskella joskus -97 ja päättänyt että haluaa vihkimisiinsä jotain omaa "tatsia" ja siitä lähtien on tauottanut puhettaan tuolla tavalla vajaasti. Ja mitä ne pinssit oli? Ihan oikeasti?! Hienoa että Yle tarjoaa noin erinomaista viihdettä!

    VastaaPoista
  3. Tosi kiva sit sellaset pinssit rinnassa mennä rappusille ja ottaa hääkuvia. Ei niitä kehtais poiskaan repiä.

    VastaaPoista
  4. Jee, oli sitten elokuussa tai ei, niin bileet on kumminkin ja mukavat bileet onkin. Mutta siis hienoa! Taas rapisi opintopisteitä plakkariin ja olet taas yhden suorituksen verran lähempänänä valmistumista. - ei mitään jarruttelua ja mutinaa siellä. Björn Borg sanoi aikoinaan, että Wimbledon voitetaan pallo kerrallaan. Ja jos mietit, että Björn Borgihan on kalsarimerkki, niin ennen sitä se oli Wimbledonin viisinkertainen voittaja ja sen aikaisten nuorten naisten unelma. Poks! sanoi skumppapullo.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D "Poks! sanoi skumppapullo". :D Sainko jonkinnäköisen cyper-skumppalasillisen? Mä olin SIIS NIIN hämmentyny kun puhut jostain boksereista vaan täällä blogin kommenttikentissä. Piti SIIS NIIN googlettaa toi Björn Borg. Diggaan edelleen enemmän niistä kalsareista kuin siitä Björnista. Kai muuten tiesit, ettei Ruotsissa saa ollenkaan henkilötunnusta, jos ei osaa luetella Björn Borgin Wibledonin voittoja ja Olof Palmen ministerivuosia? Jos tekee jotain stipluja tuossa hetu-testissä, niin virheitä voi kompensoida tekemällä pyhiinvaellusmatkan, sille autotallinovelle, johon Björn Borg löi ekat tennispallonsa. Tämä EI ole siis vitsi.

      Poista
  5. Oikee asenne! Itse yritän ihan samaa. Läpi vain ja ihan sama miten paskoja numeroita tulee. :DD Hehe, ei saa ottaa liian vakavasti. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo arvosanat voi tällä menolla kyllä unohtaa :D

      Poista
  6. Oon huomannu kyl että täällä on jotenkin ihan natsi meno oikislaisilla. Itse olen iki onnellinen jos saan b:n (meillä Tukholmassa godkändt, eli huonoin millä pääsee läpi). Kun taas moni ei ikinä halua saada b:tä, koska se on monen paikallisen snobin mielestä niin paha kauneusvirhe todistuksessa. Haluavat mielummin hylätyn että pääsevät yrittämään huippunumeroita uudelleen uusintatentissä. Mun mielestä tommonen sairaalloinen ajattelu, mikä jossain piireissä vallitsee tekee vaan ilmapiiristä hirveen snobimaisen. En voi ymmärtää sitä, että miks pitäis olla joku hemmetin status juristi. :D Saa niitä ihan varteenotettavia töitä ihan varmaan huonoillakin papereillakin. Ab torkkari ajattelumalli on jostain 70-luvulta peräisin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon ihan samaa mieltä, että tuo arvosanojen hypettäminen on ihan pepusta. Kaikesta tuollaisesta saa pieni ihminen vain liikaa stressiä. Jos suunnitelmissani olisi luoda uraa Ruotsissa, olisin minäkin hyvin huolestunut arvosanoista. Uskon vahvasti kuitenkin siihen, että oikea tie uralla löytyy vaikkei arvosanat olisikaan aivan kohdallaan. Arvosanoillahan on siis merkitystä auskultointipaikkaa ("sitta ting")hakiessa, mutta juristi saa kyllä töitä, vaikkei olisi auskultoinutkaan. Voidaan siis jättää AB-hinkuilijat ihan rauhassa hikoilemaan kirjastoon ja nauttia elämästä sillä välin kuin osa porukasta taiteilee vatsahaavan ja kofeiininyliannostusten välillä :)

      Poista