torstai 15. maaliskuuta 2012

Suurtalouskokkailut

Pyhitin iltani Skype-puhelulle ja lounaslaatikoiden kokkailemiselle. Ruokaerät ovat suuria, kun aikomuksena on hoitaa lounastarkoilu useammalle päivälle. Olen yrittänyt, kavereiden esimerkkiä seuraten, jättää liharavinnon vähemmälle ja tukeutua enemmän kasvisravintoon. Hyvin tuntuu tämä kasvikokkailukin sujuvan - oikeastaan tämä tuntuu helpommalta, kuin lihan valmistus. Sain kaveriltani tällä viikolla kommenttia siitä, että lounasloodani sisältävät vain "latmat" eli laiskanruokaa. En kuulemma panosta kokkailuun kotivaimon tasoisesti. Kerroin selityksesi sen, ettei mulla ole asunnossani uunia: monen tunnin paistisessiot ja gourmépiiraat ei onnistu pelkää liesilevyä sytyttelemällä. Sen verran kommentti kuitenkin kirpaisi, että mun oli pakko hiipiä kerroksemme yhteiseen keittiöön ja paistaa yksi pitsa OMATEKEMÄLLÄ POHJALLA. En usko, että pitsalla pääsee vielä gourmékokkien kastiin, mutta latmatia se ei nyt toivottavasti ainakaan ole.

2 kommenttia:

  1. Jos yhtään lohduttaa, niin täällä Suomessa jos kyselee opiskelukavereilta, niin monet ei laita ruokaa kertaakaan viikon aikana, lounas syödään koululla ja illalla vaan leipää tai muroja tms :), viikonloppuna ehkä mennään kotiin missä isä ja äiti laittaa sit ruokaa :D

    VastaaPoista