tiistai 30. elokuuta 2011

Grrr ja murrr

Tänään kävin viimeisessä viime lukukauden tentissä ja nyt on se kakka sitten ohi. Ei ole tuonut muuta kuin surun puseroon nämä viime päivät koskien koulua. Asunto on alla, mutta tulevaisuus koulussa hyvin epävarma. Nyt ei auta muu kuin valmistautua uuden vuoden haasteisiin. Jos tentin eivät menneet läpi, en saa käydä kurssia jonka nyt olen aloittanut. Siinä vaiheessa teen sitten uudet ratkaisut tulevaisuuden suhteen. Ärsyttää kun ei missään vaiheessa saa asioitansa kunnolla järjestykseen.

Tentistä palattuani pesin kiukkuspäissäni kotini lattiat, tiskasin eilisen astia ja laitoin pyykin pyörimään pesukoneeseen. Luulisi, että nyt on otollinen ilmapiiri paneutua oikeusfilosofian ja Platonin maailmaan.

4 kommenttia:

  1. No nyt on sitten puhdasta! Hienoa! Oot sä kyllä aika sissi. Toivotaan, että vihdoinkin pääsisit keskittymään opiskeluun ja suurin haasteesi olisi miettiä minkä väriset kumisaappaat hankit itsellesi sinne sateiseen Göteborgiin.

    VastaaPoista
  2. Tsemppiä syksyyn täältä sateisesta Kööpenhaminasta. Odotan myös kuumeisesti sähköpostia koululta, jotta saisin tämän lukuvuoden asiat selville.

    Kommentoin blogiasi myös työni puolesta, sillä olisin kiinnostunut yhteistyöstä blogisi kanssa. Ottaisitko minuun yhteyttä, niin kerron lisää yhteistyötarjouksestani.

    Terkuin,
    Heli
    heli.halva@goviral.com

    VastaaPoista
  3. Kiitoksia tsemppauksesta Heli. Toivon että sinunkin opintoasiat selviävät pian! Se taitaa olla lukuvuoden alkaminen takkuamista yliopistossa jos toisessakin ;) Laitoin sinulle pienen sähköpostin eilen ja toivon että kuulemme. :)

    VastaaPoista
  4. Maaritille vielä: hienoa että joku toinenkin on ymmärtänyt ettei kumisaappaat ole mikään toisarvoinen juttu vaan pakollinen kuivana pysymisen edellytys ja värivalinnat kumisaappaisiin liittyen todella vievät aikaa ja voimia ;) Hetken on taas sellainen olo, että voisin keskittää kaiken kiinnostukseni vain materiaan, oppimisen sijasta. Lantsari ostoksille siis.

    VastaaPoista