sunnuntai 10. huhtikuuta 2011

Kevättä rinnassa

Kas tässä ihastuttava kevät päiväni kuvina kuvailtuna. Erityiskiitos Julialle ja Riikalle ihanasta päivästä!

Opiskelua kirjastossa

 Julia pelasti minut tunkkaisesta kirjastosta pienelle jäätelötauolle. Avattiin vuoden 2011 jäätelökausi Hagassa sijaitsevan Bräutigamsin itsetehdyllä jäätelöllä. Testasimme Lemoncaken, Cheesecaken ja passionhedelmän makuiset jäätelöt. Bräutigams saa meiltä hyvät arvostelut, mutta ei missään nimessä voita Helsingin jäätelötehtaan jäätelöitä. Haaveiltiin Helsingin jäätelötehtaan tuuteista omien tötteröidemme äärellä. Upea jäätelökevään avaus! http://www.brautigams.se/

 Tallustelimme hiukan Hagassa, ennen  kuin palasin takaisin kirjastoon lukemaan. Kahvilat ovat jo asettaneet terassinsa täyteen laajuuteen ja ihmiset nauttivat auringosta, pienestä tuulenviimasta huolimatta.

Todisteita kukka saldosta. Istuimme sitten istutuksissa ja nautimme auringonpaisteesta ennen paluuta sisätiloihin. Pienen happihyppelyn jälkeen oli sielu ja mieli tuulettunut ja tämä tyttö valmis palaamaan kirjojen pariin. Parin tunnin lukemisen jälkeen kirjasto sulkeutui ja matkallani kotiin nappasin vielä alla olevat kuvat. Ihana päivä kerta kaikkisesti!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti