perjantai 15. huhtikuuta 2011

Opiskelua kevät auringossa

Humanistisen kampuksen/Centralbibliotekin pihalta

Kuka sanoo, ettei opiskelupäivinä voisi nauttia auringonpaisteesta ja hyvästä säästä. Opiskelin aamupäivän auringossa asuntoni parvekkeella ja iltapäiväksi menin lukemaan humanistisen tiedekunnan kampuksen kirjastoon, jossa on paljon mukavia lukupaikkoja suurten ikkunoiden edessä. Minulla tuli suorastaan kuuma istuessani aurinkolasit silmillä kirjaston nojatuoleissa, välillä lepputtaen lukemisesta väsyneitä silmiäni aurinkoisessa ulkomaisemassa. Mukavaa, ettei tenttilukemisenkaan vuoksi tarvitse luopua säästä nauttimisesta ja kevään tulon ihastelemisesta.
Paahteinen keskittymiskeskukseni
Mulla on käynnistynyt tällä viikolla testi, jonka mukaisesti luen sekunttikellon täsmällisesti 6 tuntia 30 minuuttia aktiivista lukuaikaa per päivä. Kertausta, pissataukoja tai lounaspausseja ei ole laskettu mukaan tuohon aikaan. Yritän pitää itseni ahkerana ja jakamaan lukemisurakkaa ja taakkaa tasaisemmin, ettei tarvitse sitten panikoitua tenttien lähestyessä.

3 kommenttia:

  1. Laura jee, en tiennytkään, että sulla on blogi! Pitää tutustua tarkemmin, Göteborg on jäänyt mun mieleen söpönä ja sympaattisena kaupunkina :)

    VastaaPoista
  2. Heips Aida. Sitä tämä Göteborg onkin, sympaattinen ja nätti kaupunki :)

    VastaaPoista