sunnuntai 6. marraskuuta 2011

Viikon parhaat

Viikon paras yritys siivota
... alkoi perjantaina ja päättyi sunnuntaina epäonnistumiseen. Vetoa siihen että mulla on syysmasennus ja hetkellinen ADHD eli en pysty päättämään sitä minkä alotin. Nyt saan olla vain iloinen, etten yrittänyt aloittaa suursiivousta, joka tyyppillisesti alkaa kaappien tyhjäämisellä ja jatkuisi kaappien pesemisellä. Olisi ollut huonompi juttu  jättää suursivous kesken siinä kaappien tyhjäämisvaiheessa. Onneksi jätin kesken vain tavallisen siivoamisen.

Viikon paras lukemisen skippaus tekosyy
Iltakävely Julian kanssa. Käveltiin syksyisen virkeässä ilmassa pitkin Göteborgin nättiä satama-aluetta ja päädyttiin teelle Linnégatanille. On kivaa jutella tyttöjen juttuja, höpötellä ja puputella.

Viikon hauskin ilta
Jönköpingissä vaihdossa oleva kaveri tuli kavereineen käymään Göteborgissa ja oltiin lauantai iltana ulkona. Istutiin parissa olutpubissa, jonka jälkeen jatkettiin matkaa Sticky Fingersiin, joka on hiukan semmoinen rockahtavampi baari. Kuunneltiin live-musiikkia ja tanssittiin peruspoppijytä biisien tahtiin.

Viikon hauskin tuttavuus
Thaimaalais-brittiläinen valokuvaaja/hiihdonopettaja, joka on muuttanut Göteborgiin entisen tyttöystävänsä perässä. Tyyppi pakkasi kamansa kahdeksaan pahvilaatikkoon Sveitsissä ja laittoi laatikot postiin muutama päivä sitten. Tämän jälkeen mies ajoi lentokentälle ja muutti Ruotsiin. Laatikot on lähetetty miehen ex-tyttöystävän osoitteella ja miehen on yritettävä löytää asunto ennen kuin pahvilaatikot saapuvat Ruotsiin. Kaverini tapasi miehen siis hostellissa, jossa tyyppi ilmeisesti majailee kunnes löytää kodin. 

Viikon paras netti-TV hetki/viikon paras ostos
Idols/lentoliput Suomeen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti