maanantai 28. marraskuuta 2011

Viime viikon parhaat

 Viikon häpeä
Jos myöhästely olisi meriitti niin olisin hyvin ansioitunut. Olin ajoissa ehkä kaksi tai kolme kertaa viime viikolla. Tuo on erittäin huono tulos ottaen huomioon, että päiväni sisältää keksimäärin viisi tilannetta josta voi olla myöhässä.

Viikon paras ilta
 Kazakstanilais-venäläinen illallinen lauantaina oli todella onnistunut. Meitä oli illallisella kai jopa 14 ihmistä ja tunnelma oli oikein rento. Nautiskeltiin aluksi hiukan lämmintäruokaa (jauhelihapihvejä/lohkoperunoita/salaattia), jonka jälkeen alkoi mäti- ja vodkatarjoilu. Kokkeina toimivat kazakstanilainen kaverimme ja hänen venäläinen kaverinsa, joka oli Göteborgin visiitillä.

Ilta oli erinomaisen onnistunut ja kaverimme koti aivan upea. Olisin voinut napata vaikka kuinka monta huonekalua tai sisustusjutskaa mukaan. Juuri sellaista vaalean romanttista tyyliä yritän minäkin tavoitella täällä omassa kodissani.

Viikon piristys
Koululla ollut GADDEN-messu oli todella piristävä juttu. Koulu sähisi ja oli ruuhkautunut, kun käytävät oli täyttynyt yritysesittelyistä ja urakiihkoutuneista oppilaista. Minäkin kävin hiukan jutustelemassa yritysten kanssa, mutta enimmikseen pyöriskelin ihmisjoukon seassa vain tunnelmaa fiilistelin.

Viikon "vihdoinki"
Pidimme vihdoin Göteborgin ruotsinsuomalaisten kokouksen ja hauskaa oli taas jälleen. Istuimme viidestään pienessä ryhmätyöhuoneessa, mutustelimme hiukan GADDENista saatuja kakkuja ja vaihdoimme kuulumisia enemmän tai vähemmän äänekkäästi. Saatiin me myös hiukan päätöksiäkin tehtyä. Lystikkäintä on tuleva itsenäisyyspäivä-juhlamme 6.12. Sitä odotan innolla.

Viikon pimeydestä selviytymisvinkki
Vanhojen matkakuvien katselu tietokoneelta. Piristää aina!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti