maanantai 5. syyskuuta 2011

Piristystä blogiin

Kamalan sähellyksen ja vänkäilyn jälkeen sain aikaiseksi hiukan uutta ulkomuotoa blogille. On aika tyhmä olo, kun Microsoft Paintin kanssa räpeltämiseen meni monta tuntia, eikä koneesta muka meinannut löytyä oikeita asetuksia. Kun oikeat nappulat löytyi, oli kuitenkin todella yksinkertaista räpeltää pieni narsismin huipentuma tuohon sivun yläreunaan. Eikös kuitenkin näytä blogi nyt vähän paremmalta?

4 kommenttia:

  1. Jipii Laura! Löysin sun blogin jonain tylsänä duunipäivänä, ja jäin heti koukkuun! Oon ite haaveillu joskus paljon Ruotsiin muuttamisesta (enkä vieläkään pidä mahdottomana, että muuttaisin sinne joskus itsekin), ja kiva kuulla juttuja joltakin, joka asuu siellä ihan kunnolla! Luin sillon duunissa koko blogin heti läpi, kivaa kun kirjoitat myös syvemmin auki asioita kulttuurieroista yms. Tsemppiä opiskeluun ja nähdään taas joskus! =)

    VastaaPoista
  2. Oih, otan tämän suurena kohteliaisuutena, sillä itse luen puolestani sun blogiasi ja olen ihan vaikuttunut. Olet todella hyvä kirjoittaja ja sun blogisi on kiinnostava! Mielenkiintoisia juttuja kirjoitettuna hienolla tavalla.

    Tänne vaan Ruotsiin taiteilemaan näiden "fan va nice" ja "oj va härligt" ihmisten kanssa. Minä viihdyn täällä todella hyvin, mutta pieni blogivuodatus on aina välillä paikallaan.

    VastaaPoista