sunnuntai 25. syyskuuta 2011

Taking over Lauras kitchen

Vietettiin eilen pientä Suomi-illallista porukalla. Henkka valmisti meille aivan upeat pihvit ja suussa sulavat salaatit. Kokkailumme alkoi kauppareissulla, johon pääsi mukaan vain Handelsin kermapeput (minä ja Henkka). Lapattiin korimme täyteen mitä herkullisempia raaka-aineita, joisa sitten yhteistyöllä väsäsimme maittavan ilallisen kuudelle hengelle. Gourme-tason keittiöt olivat kaukana meidän kokkausnurkkauksestamme opiskelijataloni keittiössä mutta valmista saatiin.

Ilta oli oikein rauhallinen ja pienen nettipulan edessä jouduimme taipumaan kuuntelemaan minun ikivanhoja musiikki listojani iTunesista. Sufle-sekoitus Asaa, Queenia, Britney Spearsia, Red Hot Chilipeppersiä ja Rajatonta antoi ehdottomasti erikoisen sävyn illallisellemme. Ensi kerralla toivon mukaan nettiyhteys toimii pidempään.

Ruoka vei kielen mennessään ja siitä ehdottomasti kiitos pääkokille, Henksulle. Pihvien paistaminen ei olisi meiltä tytöiltä onnistunut. Otimme muutaman hämärän kuvan (tosin Henkka kieltäytyi kuvista). Tunnelma oli rauhallinen ja loppuillasta myös väsynyt, mutta siitä huolimatta ovat kuvat ehkä aavistuksen synkeitä, suhteessa illamme nautinnollisuuteen. Mukana oli suomalaisten friidujen ja finski herran lisäksi yksi ruotsalaisvahvistus, Simon Handelshögskolanista. Tuulia oli hoitanut joukolle tönikän punaviiniä, joten nautinto oli kaikilta osin taattu. Hyvää seuraa, erinomaista ruokaa ja hyvin vaihtelevan laatuista musiikkia eli onnistunut ilta.

Illan menu oli:
Tomaatti-mozzarella salaattia
Erinomaiset naudanpihvit ja pohjoismaiseen tapaan perunaa sekä Henkan special: suolakurkkua ja créme fraichia
jälkiruuaksi söimme mustikka.kermavaahto pikarilliset.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti