maanantai 6. helmikuuta 2012

Painikaverit

Aika esitellä keväideni painikaverit.
Tänä keväänä mennään yllä olevalla kokoonpanolla. Rikos- ja prosessioikeutta. Uusintatenttien kirjat ei mahtuneet kuvaan. Harmi.

Viime keväänä mentiin tällä kokoonpanolla. Tai no ei. Kävin vaan tänään vihdoin hakemassa kaverin kellarissa säilössä olleet kirjani. Osa tuosta saldosta on kyllä viime kevään koulukirjoja, mutta esimerkiksi tuo vegekokkikirjanen ei ole mun koulukirjallisuutta (kumma kyllä). Kirjahylly alkaa täyttyä pikkuhiljaa.

6 kommenttia:

  1. OMG :DDD Tsemppiä! hehe onneksi luen itse vielä JIK:iä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa ruveta jo säästämään ;) Tämän lukukauden kirjat olisi maksanut uutena 4700 kr netistä tilattuna.

      Poista
  2. Apua! Kaikista (esim meikäläisestä) ei kyllä olis tollasten opusten opiskelijaksi :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Enpä turhaa kutsu noita mun painikavereiksi. Niin kovia vastuksia ovat, että lukemisen sijasta otan kirjoista vain kuvia ja kirjoitan niistä blogiini.

      Poista
  3. ootko muuten käyttäny/ todennu hyväksi jonkun Suomi-Ruotsi-Suomi lagordbokin, mis ois näitä käsittei? :)

    VastaaPoista
  4. Omistan yhden suomi-ruotsi lakisanakirjan, mutta en ole kokenut sitä mitenkään erityisen hyödylliseksi. Eniten on auttanut se, että oon aiemmin tutustunut aika moneen oikeudenalaan suomeksi ja sita kautta arvaillut käsitteiden sisältöjä. WSOYn ruotsi-suomi-ruotsi on osoittautunut todella hyväksi ja mulla on koneelle ladattuna sellainen WSOYn tietokoneversio siitä sanakirjasta. Se on ollut todella kätevä!

    VastaaPoista