keskiviikko 16. maaliskuuta 2011

Lenkkikausi avattu

Ulkona lenkkeilykausi avattu! Whohooo! Fiilis on korkealla vaikka oikea jalka reistailee. Säärtä särkee ja kivun olen nimennyt penikaksi, vaikka anatomian mukaan penikka todellisuudessa sijaitsee toisella puolella säärtä. Rakkaalla lapsella on monta nimeä: toiset kutsuvat ongelmaani ehkä jumissa olevaksi pohkeeksi, minä kutsun sitä hakalaksi penikaksi. Juoksentelin tuolla Göteborgin pimeillä kaduilla ja totesin, että kaupunki on aika mäkinen. Hyperventiloinnin lomassa ihastelin kauniita taloja ja kauniisti valaistuja massiivisia kirkkoja. Taistelin merituulta vastaan rannassa ja loikin nilkat vääränä pitkin Hagan katukivetyksiä. Olen jälleen fiiliksissä tästä Göteborgissa asumisesta. On tämä aika eurooppailaisen eksoottinen kaupunkin: kaunista arkkitehtuuria ja upeita kahviloita. En malta odottaa, että kevät tulee ja tuo lämmön tullessaan.

Nyt istua jumitan Spotifyta kuunnellen. Suosittelen Veronica Maggiota, joka on siis ruotsalainen laulajatar (Spotifyn mukaan soul-popia) Erityisesti 17 år ja Jag kommer iskevät minuun. http://www.veronicamaggio.com/

1 kommentti:

  1. Yeah! Mä täällä Ruskeasuolla odottelen vielä lumien sulamista ja flunssan paranemista, mutta sitten lähden kyllä lenkille myös :). Saako toivoa: kämppäesittely?

    VastaaPoista