maanantai 21. maaliskuuta 2011

Smidig dag

Ei ollut ihan kamalan smidig (taipuisa/sulava) päivä tänään koulussa. Istuimme isossa ja ahtaassa auditoriossa kuuntelemassa luentoa parin kaverini kanssa. Tauon koittaessa ajattelin, etten viitsi häiritä vieressäni istuvia kavereitani ja pyytää heitä väistämään minun mennessä vessaan. Sen sijaan ajattelin loikkaavani edessä olevalle tyhjälle tuoliriville, niin että pääsisin sitä kautta pois ilman että häiritsen ketään. Ajattelin, että miksi en minäkin, kun aina kaikki muutkin. En ollut tullut ajatelleeksi, että kun 150 senttinen balettitanssija tekee puolispakaatin tuolirivin yli, ei sama tule onnistumaan minulta hiukan yli 170 senttiseltä suomalaiselta metsäläiseltä yhtä sulavasti. Tuloksena oli, että housuni repesivät haaroista ja potkaisin isolla monollani kaverin tietokonetta.

Koneelle ei käynyt mitään, eikä housutkaan pahasti revenneet, mutta loikkaustani ei silti pysty kuvailemaan menestykseksi. Sain heitettyä asian vitsiksi palatessa vessasta, enkä usko että sain vihamiehiä tempauksellani. Sen sijaan tosin saatoin saada ihailijoita housujen repeämisen tuloksena olleen vilautukseni kautta. Oli se sisäreiteni varmaan aika seksikäs näky. Grauh!

Huolestuttavinta tapauksessa on varmaan se, että en ollut koko jutusta moksiskaan. Kuljin koko päivän revenneissä housuissa ja unohdin koko tapahtuman jo ennen luennon jatkumista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti