perjantai 18. maaliskuuta 2011

Perjantaisin ei kuulu olla ahkera

Kaverit ei pääse tänään leikkimään, joten istun perjantai illan kotona ja välttelen koulukirjojen kaivamista laukusta. Sen sijaan, että olisin syventynyt vahingonkorvauksen ja vakuuttamisen mutkikaaseen maailmaan olen:

Kuunnellut musiikkia
Spotifyssa on kummalinen "tän biisin jälkeen" -ominaisuus. Myöhästyn aamuisin ratikasta, kun joudun aina kuuntelemaan useamman biisin ennen kuin saan sammutettua koneeni. Nytkin olen jo parin tunnin ajan yrittänyt saada musiikkia pois päältä ja konetta kiinni, jotta voisin aloittaa opiskelun, mutta "tän biisin jälkeen" on jumittunut ON-asentoon. Tämän viikon löytöjä Veronica Maggio ja 100 kaikkien aikojen iskelmää: Tauno Palo, Kaija Koo, Tapani Kansa sekä Akselin ja Elinan häävalssi

Idättänyt pellavansiemeniä 
Saa nähdä kuinka idätys onnistuu. Käytössä on oikea idätysboksi, mutta netissä ei sanota mitään pellavansiementen idättämisestä. 

Metsästänyt grahamjauhoja kolmesta eri kaupasta
Vehnäjauhot hallitsevat jokaisen kaupan jauhovalikoimaa. Ihme homma.

Leiponut sämpylöitä

Kirjoittanut neljä eri blogitekstiä, jotka ovat kaikki liian sekavia julkaistavaksi

Selaillut erilaisia blogeja...
 ja todennut, että suomalaiset rotukoirat ja amerikkalaiset kristityt kotiäidit on kovia blogaamaan. Olen painellut vaan "seuraava blogi"-painiketta ja päätynyt ihastelemaan yhdeksän päisiä jenkki lapsikatraita ja Turren ja Mustin omia blogeja. Mitä ihmettä tapahtuu kun blogisivustot on täynnä koirien kirjoittamia(!?!?!?) blogeja ja amerikkalaisten naisten Jumalan ja kakaroiden ylistystä. Aika väärin tunnistettu, jos tämä nettisivu on jotenkin tulkinnut itsestään, että aihepiirit jotenkin kiinnostavat minua. Toisaalta, mitä ihminen ei lukisi, jotta ei tarvitsisi omiin opiskeluihinsa syventyä.

1 kommentti:

  1. PS. idättäminen ei onnistunut. Pellavansiemenet muuttuivat limaksi ja auringonkukansiemenet homeeksi. Nice!

    VastaaPoista