maanantai 10. lokakuuta 2011

Ei mulla täällä sillee kylmä ole

Ei mulla täällä sillee kylmä ole, mutta tuossa kun sytyttelin kynttilää ikkunalaudalla, niin ulkoa tuleva viima sammutti tulitikun kolme kertaa. Lääke tulevaan talveen on varmastikin villapaita, teen juonti ja äidin kutomat villasukat. Kaikille jotka ovat huolissaan paloturvallisuudesta ilmoitan, että tulipalo on hallinnassa, eiku? Kunhan vitsailen. Vaikka ei kyllä saisi. Vartioin kynttilöitä ja pian omistan myös palopeitteen. Palohälytin on.

Mummilta ja mammalta saamani ruusut ja tuulessa (kaksi U-kirjainta) lepattavat kynttilät
 Vilkaisin tuossa äsken hyvin mielenkiintoista blogia, jota pääsette vilkaisemaan tästä. Nappasin blogista päivän blogisitaatin, joka kuuluu: "Pue päälle ja lue!!". Hauskasti sanottu ja ah niin totta joissakin tilanteissa. Sitaatti on blogipäivityksestä, jossa kritisoidaan mm. naistenlehtien keskittymistä kevyisiin ja pinnallisiin aiheisiin. Itse en ole muodostanut jyrkkää kantaa mihinkään suuntaan koskien naistenlehtiä, mutta mielestäni teksti sisälsi muutaman mielenkiintoisen oivalluksen ja erityisesti tekstiin liittyvä kuva oli mielestäni hulvaton.

2 kommenttia:

  1. A vot! Sinä kun olet sellainen tyylitietoinen, niin ajattelin laittaa puikot suhisemaan että saat niihin sukkiin sointuvan villapaidan tai - takin itsellesi :D
    Katselin viime viikonloppuna sitä sinun palohälyytintäsi ja ajattelin että kuinkahan sitä tuohonkin vekottimeen vaihdetaan patteri kun se keskellä yötä rupeaa piippaamaan patterinvaihdon merkiksi.
    Ja kyllä, tekstiin liittyvä kuva on hulvaton.

    VastaaPoista
  2. villapaita on oikein tervetullut :)

    VastaaPoista